Trabzon'da itfaiyeler zor durumda!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde Çalışan itfaiye personeli çoğu zaman dar sokaklar ve bilinçsiz park edilmiş araçlar yüzünden araçlar yüzünden yangın yerlerine sırtlarında taşıdıkları bir tüp içerisinde Kuru Kimyevi Toz (KKT) ile müdaha

Trabzon'da itfaiyeler zor durumda!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde Çalışan itfaiye personeli çoğu zaman dar sokaklar ve bilinçsiz park edilmiş araçlar yüzünden araçlar yüzünden yangın yerlerine sırtlarında taşıdıkları bir tüp içerisinde Kuru Kimyevi Toz (KKT) ile müdahale etmek zorunda kalıyor. Bu nedenle de canları tehlike altında oluyor. 
 
KKT ile müdahale etmek istenen yangınların söndürülmesi de gecikince can kaybına neden olduğu gibi büyük maddi hasarlara da neden oluyor. KKT ile müdahale etmek araçla müdahaleden daha az sonuç verdiği için büyük maddi ve ölümlü sonuçlar meydana geliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler