Trabzon'da İstanbul trafiği!

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu’na iadeyi ziyarette bulundu.Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen ziyarette Cemiyet Başkanı Turgut Özdemir, Komisyon sorumlusu Nevzat Y

Trabzon'da İstanbul trafiği!

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu’na iadeyi ziyarette bulundu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşen ziyarette Cemiyet Başkanı Turgut Özdemir, Komisyon sorumlusu Nevzat Yılmaz, Komisyon Başkanı Osman Şişko ve komisyon üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette emniyet ve asayiş sorunlarına yönelik basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Emniyet Müdürü Murat Köksal, geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçına yönelik sorulara net cevaplar vermekten kaçındı. Köksal, “Trabzon mahcup etmeyerek gerekli hassasiyeti gösterdi. Trabzon teşekkürü de her şeyin en güzelini de hak ediyor. Biz işimizi gayet iyi biliyoruz, sadece saygı bekliyoruz. İşimizi severek yapıyoruz.

20140917aw195088_02.jpgEmniyet, asayiş tamamından sorumluyuz. Yapacaklarımız ve yapabildiklerimizin yanında yapamadıklarımız da var. O konuda hoşgörüye sığınıyoruz. Çünkü bizim de paydaşlarımız var. Tek başına karar alan, uygulayan, talimat veren değiliz. Başka kurumlar da var. Vatandaş bazen eksik ya da yanlış bilgiyle farklı yorumlarda bulunabiliyor. Bazı arkadaşlarımıza tek tek anlatıyoruz. Vatandaşların bilgilenmesi de size kalıyor” diye konuştu.

"BÖYLE GİDERSE TRABZON'DA İSTANBUL TRAFİĞİNE ALIŞACAKSINIZ"

Trabzon’un trafik sorununa yönelik soruyu da cevaplandıran Köksal, şehirde son 1 yıldaki araç sayısındaki artışa dikkat çekti. Köksal, kendisinin göreve başladığı dönem Trabzon’daki araç sayısının 138 binden 142 bine çıktığına vurgu yaparak, “Eğer böyle gider yollar da böyle kalırsa İstanbul trafiğine alışacaksınız. Bu yollar niye sıkışık önce bunun irdelenmesi lazım. Bu sorunu kurallara uyarak ve kuralları uygulayarak beraber çözeceğiz” dedi.

Basın mensuplarının haber yapma ve bilgiye ulaşma konusunda son dönemlerde sıkıntı yaşadıklarını dile getirmesi üzerine Müdür Köksal, “Bu konu sadece bizimle ilgili değil. Sayın Valimiz ve Savcımızla da bir görüşme yapıp daha esnek olunması konusunda elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yeni eğitim-öğretim yılının açılmasıyla okul önlerindeki tedbirlere de değinen Köksal, her okulun bir sorumlusunun olduğunu ve okul müdürü başta olmak üzere okul aile birliği ile de sorumlu olan kişinin birlikte çalışacağını sözlerine ekledi.
Ziyaret günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler