Trabzon'da hoca dayağı iddiası!

Trabzon'da bir kuran kursunda üzücü haber geldi. Kuran Kerim Hocası B.B'nin 12 yaşındaki Yusuf Koç adlı öğrencisinin ödevini yapmadığı gerekçesiyle el ve ayak darbeleriyle sırtına vurduğu iddia edildi. Çocuklarının eve geldiğinde vücudundaki morlukları gö

Trabzon'da hoca dayağı iddiası!
Trabzon'da bir kuran kursunda üzücü haber geldi. Kuran Kerim Hocası B.B'nin 12 yaşındaki Yusuf Koç adlı öğrencisinin ödevini yapmadığı gerekçesiyle el ve ayak darbeleriyle sırtına vurduğu iddia edildi. Çocuklarının eve geldiğinde vücudundaki morlukları gören aile şok yaşadı. 
 
Fatih Devlet Hastanesinde giderek darp raporu alan Koç, daha sonra Trabzon Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğüne giderek şikayette bulundu. Yeğeninin hocası tarafından darp edildiğini iddia eden Leyla Saraç, " Sadece bunla kalmayacağız yarın il müftülüğüne de giderek şikayette bulunacağız."dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler