Trabzon'da hepatit semineri!

Trabzon’da ‘Kronik Hepatitlerde Güncel Yaklaşımlar’ konulu seminer düzenlendi.Trabzon’da bir otelde 19-21 Eylül 2014 tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı ve Gastroenteroloji Bilim Dalı olarak “Kron

Trabzon'da hepatit semineri!

Trabzon’da ‘Kronik Hepatitlerde Güncel Yaklaşımlar’ konulu seminer düzenlendi.

Trabzon’da bir otelde 19-21 Eylül 2014 tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı ve Gastroenteroloji Bilim Dalı olarak “Kronik Hepatitlerde Güncel Yaklaşımlar Kronik Hepatit C’de Yeni Jenerasyon İlaçlar Ve Tedavi Yönetimi, Kronik Hepatit B Ve D’de Güncel Durum” başlıklı bilimsel etkinlik düzenleniyor.

Etkinlikte, hepatit C’deki gelecek tedaviler ele alınacak, hepatit B ve C’deki mevcut durum, sorunlar, aşılar, gerçek yaşamdan olgu tartışmaları, poster ve seçilmiş sözel bildiriler yer alacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İftihar Köksal, açılışta yaptığı konuşmada, “Yaklaşık bir buçuk günlük bilimsel aktivitemiz var. Sözlü bildiriler sunulacak. Bilimsel programların yanı sıra, sosyal programlarda olacak. Sosyal programı tüm misafirlerimizi davet ediyoruz. Yurtdışından ve ülkemizden konusunun uzmanı olan meslektaşlarımızın konuşmacı ve oturum başkanı olarak yer alacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler