Trabzon'da hakem oyuncuyu dövdü!

Spor61.net'in haberine göre; Trabzon'da Amatör Kümede mücadele eden Tosköyspor ile Kutlugünspor karşılaşmasında maçın hakemi oyuncuyu darp ettiği iddia edildi. Oyuncular ve hakem karakolluk olduÇağlayan'da oynanan karşılaşmada ofsattan doğan pozisyona gol

Trabzon'da hakem oyuncuyu dövdü!

Spor61.net'in haberine göre; Trabzon'da Amatör Kümede mücadele eden Tosköyspor ile Kutlugünspor karşılaşmasında maçın hakemi oyuncuyu darp ettiği iddia edildi. Oyuncular ve hakem karakolluk oldu

Çağlayan'da oynanan karşılaşmada ofsattan doğan pozisyona gol veren orta hakeme itiraz eden 29 yaşındaki Ahmet Saka bir anda hakemin hışmına uğradı. Yüzünden ve vucudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Saka, Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aynı zamanda takım kaptanı olan Saka'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken top koşturduğu Tosköyspor yöneticileri Çağlayan jandarma karakoluna giderek hakem hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ayrıca hakemlerin de karakola giderek suçlamaları kabul etmedikleri ve oyuncunun kendilerine saldırdığını ileri sürerek şikayetçi oldukları öğrenildi.

Haber: Şükrü üçüncü

2-024.jpg

1-071.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler