Trabzon'da gergin yıkım!

Trabzon’un Karşıyaka Mahallesinde Güney çevre yolunun geçeceği yol güzergahı üzerinde ruhsat verilerek yaptırılan, ardından apartman sahiplerine bilirkişi inceleme yapmadan kısmi bir ödeme yapılmasının ardından bugün gerçekleştirilen yıkıma apartman sakin

Trabzon'da gergin yıkım!

Trabzon’un Karşıyaka Mahallesinde Güney çevre yolunun geçeceği yol güzergahı üzerinde ruhsat verilerek yaptırılan, ardından apartman sahiplerine bilirkişi inceleme yapmadan kısmi bir ödeme yapılmasının ardından bugün gerçekleştirilen yıkıma apartman sakinleri tepki gösterdi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı bölgede yıkım kısmi olarak gerçekleştirildi. Yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Konu ile ilgili Haber Tv mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Apartman sakinlerinden Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma şefi Osman İkici  yıkımda mağdur edildiklerini belirterek. Karayolları mal sahiplerine kamulaştırma bedelinin tamamını vermediğini belirterek bizlere kısmi bir ödeme yapıldı ve bize yapılan ödemelerle bizler yeni bir ev alamıyoruz mağdur edildik dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber