Trabzon'da gazetecilerin o sıkıntısı için açıklama geldi

Trabzon'da gazetecilerin belediye otobüslerine binerken yaşadığı sorunlar üzerine Trabzon Gazeteciler Cemiyetinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Son günlerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin otobüslerinden yararlanan tanı

Trabzon'da gazetecilerin o sıkıntısı için açıklama geldi
Trabzon'da gazetecilerin belediye otobüslerine binerken yaşadığı sorunlar üzerine Trabzon Gazeteciler Cemiyetinden açıklama yapıldı.
 
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 
Son günlerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin otobüslerinden yararlanan tanıtım kartı sahibi bazı gazetecilerin otobüslere binerken bir takım zorluklar yaşadıkları dile getirilmektedir.
 
Sarı basın kartı sahiplerinin ulaşım hizmetlerinden yararlanmalarında sıkıntı yaşanmazken, tanıtım kartı sahiplerinin otobüslere binişlerinde bir iki noktada zorluk çıkartılmıştır.
 
Güncelliğini yitirmiş olan tanıtım kartlarının da otobüslere binilmesinde kullanılmak istenmesinden ötürü suistimalin ortadan kaldırılması için Büyükşehir Belediyesi ile Gazeteciler Cemiyeti arasında görüşmeler sürdürülmektedir.
 
Bu konunun nihai olarak çözüme ulaştırılması, kartların güncel olması ve suistimalin ortadan kaldırılması için kalıcı bir çözüm bulunana kadar zor şartlar altında çalışan meslektaşlarımızın haber amaçlı seyahatlerinde tanıtım kartı kullanmaya devam etmelerinde bir sakınca olmadığını tüm üyelerimize ve meslektaşlarımıza duyururuz.
 
Bu anlayışından ötürü de Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel