Trabzon'da elektrik kesintisi!

Trabzon'un bazı ilçe ve semtlerinde önümüzdeki 4 gün boyunca elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.Çoruh Edaş'tan yapılan yazılı açıklamada, tesis yenileme çalışmaları sebebiyle yarın saat 06.00 ile 07:00 arasında Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy Ma

Trabzon'da elektrik kesintisi!

Trabzon'un bazı ilçe ve semtlerinde önümüzdeki 4 gün boyunca elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Çoruh Edaş'tan yapılan yazılı açıklamada, tesis yenileme çalışmaları sebebiyle yarın saat 06.00 ile 07:00 arasında Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesinin yanı sıra Çarşıbaşı ilçe merkezi ve mahallerinde, 29-30-31 Ağustos tarihlerinde de saat 08:00 ile 15:00 saatleri arasında Ortahisar ilçesine bağlı Bengisu Mahallesi Saraylar mevkisinde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, aynı günlerde 08:00 ile 15.00 saatleri arasında Arsin ilçesine Bağlı Başdurak, Üçpınar, Yolaç, Tandırlı, Maden, Çamlıyurt, İşhan, Dumanlı mahalleri ile Yeniyayla, Lente, İstavrama yaylalarına, 30 Ağustos Cumartesi günü de 08:00 ile 14:00 saatleri arasında Of ilçesine bağlı Sugeldi Mahallesi'ne elektrik verilemeyeceği anlatıldı.

31 Ağustos Pazar günü de 07:00 ile 10.00 arasında Arsin ilçe merkezi ve merkeze bağlı bazı mahallelerde aralıklı olarak elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler