Trabzon'da eğitimciler tepkili

Aktif Eğitimciler Sendikası tarafından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen basın açıklamasında il temsilcisi Recep Kılıçarslan, Eğitim sistemimizin 2014-2105 Eğitim-Öğretim yılına ağır yaralı olarak girdiğini ifade ederek açıklamasını şöyle

Trabzon'da eğitimciler tepkili

Aktif Eğitimciler Sendikası tarafından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen basın açıklamasında il temsilcisi Recep Kılıçarslan, Eğitim sistemimizin 2014-2105 Eğitim-Öğretim yılına ağır yaralı olarak girdiğini ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü: ‘ Çalışma barışını bozan siyasal ve sendikal kadrolaşmaya, insanlar arasında ayrımcılığı körükleyen ve ötekileştiren her türlü fişlemeye, liyakat yerine yandaşlığı gözeterek yapılan hukuksuz görevlendirme ve tasfiyelere, iyi planlanmamış bir rotasyonla eğitim çalışanlarının hayatlarının alt-üst edilmesine, özel okullara teşvikler verilirken, devlet okullarımızın maddi imkânsızlıklara mahkûm edilmesine, öğretmenlerimizin asli görevleri dışında nöbet görevi gibi angarya işlere zorlanmasına “hayır” diyoruz. ‘ Açıklama sonrası, ilginç bir eylem gerçekleştirdiler. Ellerindeki siyah balonları patlatarak tepkilerini gösterdiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel