"Trabzon'da durmakla olmuyor"

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban Kaleci antrenörü-TFF C-UEFA B-UEFA A  ve PURO  futbol antrenör kursları için İstanbul'a giderek Futbol antrenör işleri müdürü Çetin Güler ve Futbol antrenör kursları eğitim mü

"Trabzon'da durmakla olmuyor"

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban Kaleci antrenörü-TFF C-UEFA B-UEFA A  ve PURO  futbol antrenör kursları için İstanbul'a giderek Futbol antrenör işleri müdürü Çetin Güler ve Futbol antrenör kursları eğitim müdürü Yücel Uyar ile görüştü.

Balaban "Ağustos veya Eylül Ayı içersinde Trabzon'da TFF C kursu açılabiliriz sözünü aldık. Ayrıca TFF Haluk Ulusoy tesislerinin Trabzonspor'a verilmesi nedeni ile B, A ve Puro lisans kurslarının Trabzon'a verilmemesine yıllardır karşı çıkmamızın semeresini görerek Trabzon ve gerekirse Gümüşhane'de bile kurs yapılması halinde otel, saha ve yemek hizmetlerini yapabileceğiz garantisini verdik. Bu gibi kurslarıda inşallah Trabzon ve Gümüşhane'de yaptırabileceğiz." dedi.

Balaban yaptığı açıklamada Görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, "Bu gibi sorunlar Trabzon'da durmakla olmuyor. Kurslar konusunda sıkıntılar çok. Bunları çözmek için Genel merkezin dışında bu gibi görüşmeler önem arz ediyor. Bizde bunu yapıyoruz. Bizim ülkemizde bu konularda takipçi ve ısrarcı olmak gerekiyor. Avrupa bu gibi sorunları çözmüş. Ülkelerinin futbolunu futbol adamları yönetiyor. Yönetenleri de futbol dünyasındaki adil delege yapısı seçiyor. Ülke futbolumuzun Avrupa ve Dünya futbolunda söz sahibi olması için çare belli. İnşallah Haziran ayı içersinde yapılacak olan TFF Seçimlerinde yönetim kurulunda futbolun içinde çile çekmiş, ülke futbolunun geleceğinin yapılanmasında bilgi sahibi futbol adamlarının yer aldığı bir yönetim iş başına gelir. Bizler ülke futbolu bu Yapıya gelene kadar kader diyerek bekleyemeyiz. Çözüm konusunda bu gibi görüşme ve çözüm arayışları içinde olmak zorundayız" şeklinde konuştu.

1-393.jpg

2-130.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor