Trabzon'da darp ettiği kişiyle yardım karşılığında uzlaştı

Kız arkadaşının arkadaşını çıkan bir tartışma sonucunda darp eden bir kişi, yeni yasa gereği atanan uzlaştırmacı ile kimsesiz çocuklara yardım yapması konsunda uzlaştı. Bu yılın Şubat ayında meydana gelen olayda kız arkadaşı B.N.P'nin arkadaşı M.Ç. adlı b

Trabzon'da darp ettiği kişiyle yardım karşılığında uzlaştı

Kız arkadaşının arkadaşını çıkan bir tartışma sonucunda darp eden bir kişi, yeni yasa gereği atanan uzlaştırmacı ile kimsesiz çocuklara yardım yapması konsunda uzlaştı.

Bu yılın Şubat ayında meydana gelen olayda kız arkadaşı B.N.P'nin arkadaşı M.Ç. adlı bayanla B.N.P 'nin de bulunduğu ortamda çıkan tartışmada M.Ç'yi darp eden E.H.M. isimli genç hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.
 
Soruşturma sırasında, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan uzlaşma teklifini kabul eden şikayetçi M.Ç. ile şüpheli E.H.M. 'nin soruşturma dosyasına, hukuk bilgisine sahip uzlaştırmacı görevlendirildi. Bunun üzerine, M.Ç. ile E.H.M. 'yi bir araya getiren uzlaştırmacı taraflarla müzakerelere başladı. 
 
Müzakereler esnasında şikayetçi M.Ç'nin Trabzon Çamlık Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği'ne şüpheli E.H.M.'nin bağışta bulunması ile uzlaşabileceğini istemesi üzerine, şüpheli E.H.M de bu talebi kabul ederek Trabzon Çamlık Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği'ne bir miktar bağışta bulundu. 
 
Bu bağış sonrasında uzlaştırmacı tarafından düzenlenen uzlaştırma raporunu ve bağış yaptığına dair alınan makbuzu inceleyen Cumhuriyet Savcısı tarafından soruşturma konusu olay ve dosya sonuçlandırılmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem