Trabzon'da çocuk gelin skandalı!

-Haber61.net- Özel haberTrabzon’un Düzköy İlçesinde yaşanan çocuk gelin vakası şok etti.12 yaşındaki E.Y’yi  davullu-zurnalı düğünle evlendirdilerÜlkemizde son günlerde ne yazık ki  sıkça görmeye alıştığımız vahim bir olay bu kez Trabzon’da meydana geldi.

Trabzon'da çocuk gelin skandalı!

-Haber61.net- Özel haber

Trabzon’un Düzköy İlçesinde yaşanan çocuk gelin vakası şok etti.12 yaşındaki E.Y’yi  davullu-zurnalı düğünle evlendirdiler

Ülkemizde son günlerde ne yazık ki  sıkça görmeye alıştığımız vahim bir olay bu kez Trabzon’da meydana geldi. Trabzon’un Düzköy İlçesi Çayırbağ Mahallesinde 15.08.2002 doğumlu okulda olması gereken E.Y ailesi tarafından köy meydanında kurulan davullu-zurnalı düğünle evlendirildi.

 Cumhuriyet Savcılığı ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı olaya el koydu.E.Y’nin ailesi ise kızımızın kemik yaşı 16 nüfusa erken yazdırdık diye karşı dava açtı.KTÜ TIP Fakültesi kızın kemik yaşını belirlemek için raporunu hazırlayacak.Buradan çıkacak sonuca göre 12 yaşındaki E.Y devlet koruması altına alınacak ailesi ile evlendiği 19 yaşındaki eşi hakkında “küçük yaşta kızı alıkoyma” ile ilgili dava açılacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel