Trabzon'da bu evde inanılmaz şeyler oluyor!

Trabzon’un Düzköy ilçesi Akdamar Köyü Emirali mahallesinde 3 katlı bir evde ilginç ve bir o kadar da korku dolu olaylar yaşanıyor.İsmail –Emine Birinci çiftine ait 3 katlı evde durduk yere aniden anlık yangınlar çıkıyor. Sırasıyla her katta herhangi bir e

Trabzon'da bu evde inanılmaz şeyler oluyor!

Trabzon’un Düzköy ilçesi Akdamar Köyü Emirali mahallesinde 3 katlı bir evde ilginç ve bir o kadar da korku dolu olaylar yaşanıyor.
İsmail –Emine Birinci çiftine ait 3 katlı evde durduk yere aniden anlık yangınlar çıkıyor. Sırasıyla her katta herhangi bir eşyanın aniden alevlenmesi 6 çocuklu Birinci ailesine korku dolu anlar yaşatıyor. 

Evden görüntüler için tıklayın

Yangın anından görüntüler için tıklayın

Birinci ailesi bu yangınlara hiçbir anlam veremediklerini belirtirken yangınlara doğa üstü güçlerin ve cinlerin sebep olduğunu iddia etti.


Evsahibi İsmail Birinci yaptığı açıklamada dün saat 15’den itibaren ne olduğunu anlayamadıklarını ifade ederek “  Evde çeşitli yerlerde  iğneler ortaya çıktı. Halının altına dizilmiş şekilde buluyoruz. Bir yere kaldırıyoruz tekrar halının altında buluyoruz. Toplayıp birkere  çöpe attım tekrar eve geldiler. Bu kez terliklerimize alttan dooğru monte edilmiş şekilde. Nasıl oldu belli değil.  Sonra getirip tümünü köyden dışarı başka biryere attım. İğneden  yeni yeni kurtulduk ama bu kez de yangınlar başladı.

Koltukta oturuyoruz, oturduğumuz koltuk bir anda yanmaya başlıyor. Telefon şarzlarımız, TV kumandamız  kırılıyor. Evdeki eşyalar da aralıklarla teker teker bir anda yanmaya başlıyor. Dolaplarımızın içi yanıyor. Ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Yangın başladığında söndürdük. Sonra  köy halkının yardımıyla eşyalarımızı kardeşimin evinin terasına taşıdık. Orada da zaman zaman eşyalar yanıyor. Teker teker eşyalarda yangın başlıyor. Bazen halı, bazen koltuk yanıyor. Dün evdeki eşyaların tümünü dışarı attığımız için yatacak yerimiz yoktu. Az yukarda kızımın evine gittik orada da durduk yerde halılar tutuştu.” dedi.


Akdamar köyü muhtarı Mevlut Birinci ise köyün adeta alarmda olduğunu belirterek ” Ne zaman bu evde bir eşyanın yanacağı belli olmuyor. Arkadaşımız ve aynı zamanda akrabam  İsmail Birinci’ye yardım etmek için burada toplandık. Eşyalar teker teker aralıklarla yanıyor. Yangının belli bir zamanı yok. Ne olduğunu bilmiyoruz. Dün yangın başladığında itfaiyeyi çağırdık. Yanan eşyaları odadan dışarı atıyoruz. Ardından Jandarmaya haber verdik .Onlarda yanan eşyalardan numune alarak gittiler.” İfadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

res.20130913180352.jpg


Yangınların ardından korkuyla panikleyen aile zaman kaybetmeden jandarmadan da yardım istedi. Jandarma olay yerine gelerek aldığı numunelerle soruşturma başlattı.

Özel haber: Orhan Çavuşoğlu/ Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel