Trabzon'da bir çantada servet çalındı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesinde 52 yaşındaki İ.A, içi para dolu çantayı kendisine ait iş yerinin bir bölümüne bıraktı. Bir süre sonra çantanın yerinde olmadığını fark edince şok yaşadı. Çarşı Polis Merkezine gi

Trabzon'da bir çantada servet çalındı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesinde 52 yaşındaki İ.A, içi para dolu çantayı kendisine ait iş yerinin bir bölümüne bıraktı. Bir süre sonra çantanın yerinde olmadığını fark edince şok yaşadı. Çarşı Polis Merkezine giden İ.A, çantasını çalan kişiden şikayetçi oldu. İfadesinde İ.A, “Çeşitli banka kartları, çek defteri, 10.000 TL para, 4500 dolar, 4000 Euro ile 250 Riyal çantamda bulunuyordu. Çalan kişi veya kişilerden şikayetçiyim.”dedi.  Olayla alakalı çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler