Trabzon'da bin kişiye iş müjdesi!

 Trabzon'da, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü organizesinde bin kişiye geçici iş imkanı sağlandı.Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında bir süre önce Trabzon Or

Trabzon'da bin kişiye iş müjdesi!

 Trabzon'da, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü organizesinde bin kişiye geçici iş imkanı sağlandı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında bir süre önce Trabzon Orman İşletme Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere açılan bin kişilik kontenjana bin 153 kişi başvuruda bulundu.

 Alınacak işçilerin belirlenmesi için Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda kura çekimi gerçekleştirildi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Sezgin'in de bulunduğu kura çekiminde Trabzon il merkezine alınacak 580 kişi için 973 başvuru yapıldığı belirtildi.

Kura sonucuda 6 ay süreyle çalışacak olan işçilerin görev yerleri belirlendi.

Bu arada, ilçelerde alınacak işçi sayısının üzerindeki başvurular için noter kurası çekileceği, yeterli sayıda başvuru olmayan yerler için ise günlük işçi gönderimi yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel