Trabzon'da Başhekime çirkin saldırı

Trabzon'da sağlık camiasına yönelik şiddetler zaman zaman meydana geliyor. Bir yeni saldırı İmperial Hastahanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik'e yapıldı. Trabzon'un Of ilçesinden merkezde hizmet veren İmperial hastahanesine getirilen ve şeker komosun

Trabzon'da Başhekime çirkin saldırı

Trabzon'da sağlık camiasına yönelik şiddetler zaman zaman meydana geliyor. Bir yeni saldırı İmperial Hastahanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik'e yapıldı. Trabzon'un Of ilçesinden merkezde hizmet veren İmperial hastahanesine getirilen ve şeker komosunda olduğu belirtilen bir hastanın yakınları Dr. Çelik'i tartakladı. Öfkeli hasta yakınları hastanede çalışan diğer doktorlarada zarar verdiği gelen bilgiler arasında. Darp edilen doktorların yanısıra sağlık camiasında görev yapan kişiler bu duruma tepki gösterdi.

Darp olayı ile alakalı açıklama yapan Çelik şunları söyledi;

Hasta yakınları bana hastamızı daha çok hasta ettiniz diyerek sitem ettiler. Halbu ki hastaya yapacak bir şeyimiz yoktu. Daha sonra hastanın akrabaları hastaneye geldi ve tartışma yaşadık. Bu tür olayları sıkca yaşıyoruz. Kendilerini madur etmemek için şikayetçi olmadım. Ama artık bu tarz olaylar yaşamak istemiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel