Trabzon'da balkondaki esrarı jandarma gördü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Komutanlığı ekipleri; yapmış olduğu uygulamada uyuşturucu madde ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; Giresun’dan Trabzon’a gelmekte olan bir yolcu otobüsünde uyuşturucu sevkiyatı o

Trabzon'da balkondaki esrarı jandarma gördü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Komutanlığı ekipleri; yapmış olduğu uygulamada uyuşturucu madde ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; Giresun’dan Trabzon’a gelmekte olan bir yolcu otobüsünde uyuşturucu sevkiyatı olduğu bilgisini alan jandarma ekipleri; otobüsü Akçaabat ilçesi Darıca mevkiinde durdu. S.S, isimli yolcunun üzerinde arama yapan Jandarma KOM, 130 adet Extacy ve 57 gram Bonzai olarak adlandırılan ölümcül uyuşturcu madde ele geçirildi.

Jandarma ekipleri; Yomra ilçesinde bir binanın balkonunda esrar maddesi dikili olduğunu tespit etti. Bardaklar içerisinde yetiştirilen maddeyi balkondan fark eden ekipler eve baskın düzenledi. Baskın düzenlemeden önce ekipler dürbün ile birlikte tam tespit yaptıktan sonra savcıdan izin alarak evde arama izni aldılar. Aramada balkonda pet bardaklar içersin de 161 adet Hint keneviri ele geçirildi. Ö.E, isimli şahıs ise gözaltına alındı.

Uyuşturucu madde yakalatan şahıslar savcılığa sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel