Trabzon'da arap uyarısı!

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı'na yeniden seçilen Şadan Eren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.TURİZM KONSEYİ KURALIMTSİAD Yönetimine teşekkür eden

Trabzon'da arap uyarısı!

Haber61/Haber Servisi - Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı'na yeniden seçilen Şadan Eren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

fotograf-001.jpgTURİZM KONSEYİ KURALIM

TSİAD Yönetimine teşekkür eden Eren, “TSİAD ile Yönetim Kurulu Başkanlığım döneminden beri hep istişare içerisinde olduk. Şehrimizin köklü, önemli bir örgütü. Aynı zamanda TSİAD üyeleri tabiî ki odamız üyesi. Şehrimizdeki TSİAD ve benzeri iş adamları örgütleri odamızın çatı kuruluş olduğunu unutmamalı ve hep istişare halinde olmalı. TSİAD’ın son dönemde turizm ile ilgili çalışmalarını takip ettim. Turizm Konseyi kurulmasını önemsiyorum. Arap turizmi şehrimiz için bir fırsat. Fırsatçılık yapmadan planlı programlı bir şekilde bu turizmi dört mevsime yaymalı ve şehrimiz ekonomisine kazanç olarak dönmesini sağlamalıyız" şeklinde konuştu.

TSİAD Başkanı Nezih Onur da TSİAD olarak daha önce Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde Şadan Eren ile çok iyi diyalog halinde olduklarını, bugün bu diyalogun TTSO yönetimi ile en iyi şekilde sürdüğünü belirtti.

TSİAD Yönetim Kurulu üyeleri TTSO Meclis Başkan'ı Şadan Eren'e başarı dileyerek "Daha Yaşanabilir Turizm Şehri Trabzon" çalışmasını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler