Trabzon'da Acil durum tatbikatı!

Trabzon'da sualtı görüntüleme cihazının kullanımı için eğitim düzenleneceği bildirildi.Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, denizdeki kum kaymaları ve akıntılar nedeniyle vakalara müdahale etmek, arama kurtarma personelinin deniz ve benzeri su

Trabzon'da Acil durum tatbikatı!

Trabzon'da sualtı görüntüleme cihazının kullanımı için eğitim düzenleneceği bildirildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, denizdeki kum kaymaları ve akıntılar nedeniyle vakalara müdahale etmek, arama kurtarma personelinin deniz ve benzeri su vakalarında hızlı ve etkin müdahalesini sağlamak için Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından sualtı görüntüleme cihazının kullanımına yönelik tatbikat yapılacağı belirtildi.

Tatbikatın 21-22 Ağustos'ta DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yetkili firma tarafından yapılacak sualtı görüntüleme cihazının eğitimleri uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir. Eğitimler 21 Ağustos Perşembe günü 18.00 ile 21.00 saatleri ile 22 Ağustos Cuma günü 09.00-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Sualtı görüntüleme cihazının eğitimi ve tatbikatına, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Trabzon Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay, Yerel Afet Yönetim Şefliği, AKUT Trabzon, Sürmene Arama Kurtarma ve Engin Dalış ve Cankurtaran Merkezi katılacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim