Trabzon'da 7 şirkete kayyum atandı

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon 2 Sulh Mahkemesinin vermiş olduğu karar ile 7 şirkete kayyum atandı.   Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) yürütmüş olduğu soruşturma k

Trabzon'da 7 şirkete kayyum atandı
Haber61.net - Haber Servisi - Trabzon 2 Sulh Mahkemesinin vermiş olduğu karar ile 7 şirkete kayyum atandı.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında 7 şirket hakkında inceleme başlattı. Bir süre önce Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinin (TEM) yürütmüş olduğu operasyonlar kapsamında 2 Sulh Mahkemesi şirketler hakkında kayyum kararı verdi. 
 
Mahkemenin vermiş olduğu karar gerekçesinde, ‘Himmet, kurban, gazete aboneliği, adı altında toplanan paraların FETHÖ terör örgütüne finansman sağlandığı. Yine FETHÖ’ye yer temininde bulunmak, örgüt propagandasında bulunmak ve yeni eleman temin etmek.’ bilgisine yer verildi.
 
Bu kapsamda Kayyum kararı verilen 7 şirkete bu sabah saatlerinde KOM Polisleri eşliğinde giden heyet şirketleri teslim aldı. 
 
Kayyum atanan şirketlere bağlı olan kurumlar arasında Özel Gülbahar Hatun Koleji, Alparslan Koleji, Asiye Cinemre Erkek Öğrenci Yurdu, Zafer Fen ve Anafen Dershaneleri, Melikşah ve Şehzade Selim Öğrenci Yurtları ile Trabzon Basın Yayın Ajans Özel Eğitim ve Yurt İşletmeleri Ticaret LTD. ŞTİ.'nin de bulunduğu öğrenildi.
 
1-20160527101929.jpg
 
14-015.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler