Trabzon'da 65 kişi tutuklandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent genelinde bir aydır sürdürdüğü çalışmalar sırasında yakalanması bulunan 65 şahsı gözaltına aldı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İnfaz Büro ekipleri; bir ay içerisinde aralarında c

Trabzon'da 65 kişi tutuklandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent genelinde bir aydır sürdürdüğü çalışmalar sırasında yakalanması bulunan 65 şahsı gözaltına aldı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İnfaz Büro ekipleri; bir ay içerisinde aralarında cinayet, gasp, çocuğun istismarı, yaralama ve hırsızlık gibi suçlara bulaştığı tespit edilen ve her yerde aranan 65 şahsı gözaltına alarak emniyete getirdi. Burada yapılan çalışmaların ardından şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber