Trabzon'da 1 Mayıs'ta bu yollar kapalı

1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde Trabzon'da yapılacak olan yürüyüş için hazırlıklar yapılmaya başlarken o gün bazı yollarda trafiğe kapalı olacak.   Geçtiğimiz yıl Trabzon'da olayların yaşandığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlamaları öncesinde Trabzo

Trabzon'da 1 Mayıs'ta bu yollar kapalı
1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde Trabzon'da yapılacak olan yürüyüş için hazırlıklar yapılmaya başlarken o gün bazı yollarda trafiğe kapalı olacak.
 
Geçtiğimiz yıl Trabzon'da olayların yaşandığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlamaları öncesinde Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklama ile bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.
 
Açıklamada "ilimizde yapılacak olan “1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Bayramı” kutlamaları çerçevesinde 01.05.2016 Pazar günü Cumhuriyet caddesini takiben meydan eski belediye binasını yanına kadar yürüyüş düzenlenecek olup, düzenlenen açık hava toplantısı ve gösteri yürüyüş esnasında Cumhuriyet Caddesi Maraş Caddesi, Suluhan Kavşağı’nın bulunduğu alan; 1 Mayıs 2016 Pazar günü 11.00 itibari ile trafik akışına kapatılacaktır." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler