Trabzon'a yeni kolej!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Özel Neşem Koleji kurucusu Neşe Ersoy tarafından yaptırılmasına başlanan Net Kolejini ziyaret etti.Vali Öz, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Özel Neşem Koleji kurucusu Neşe Ersoy ve Neşem Eğitim Kurumları Ge

Trabzon'a yeni kolej!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Özel Neşem Koleji kurucusu Neşe Ersoy tarafından yaptırılmasına başlanan Net Kolejini ziyaret etti.

Vali Öz, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Özel Neşem Koleji kurucusu Neşe Ersoy ve Neşem Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ömer Eyüpoğlu ile Yalıncak Mahallesi'ndeki Net Koleji'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, Net Kolejinin modern binasında vereceği hizmetle 'Eğitim Kenti Trabzon' kimliğine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Öz, Net kolejinin özel bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, "Bu kolej ortaokul ve lisesiyle Trabzon'da eğitim kalitesinin yükselmesine vesile olacaktır.  İnanıyorum ki yeni eğitim ve öğretim yılına başlandığında ilimiz için örnek bir eğitim kurumu olacak" dedi.

Ersoy ise sağlam adımlarla ve sorumluluk duygusuyla çocukları yarınlara hazırladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Öz ve beraberindekiler, Ersoy tarafından yaptırılan ve halen inşaatı süren kolej binasında incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler