Trabzon'a yağış geliyor

Son bir kaç gündür güzel giden havalar yarından itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor. Doğu karadeniz'de hafta sonuna kadar yağış bekleniyor. Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, serin ve yağışlı havanın hafta sonuna ka

Trabzon'a yağış geliyor

Son bir kaç gündür güzel giden havalar yarından itibaren yağışlı havanın etkisine giriyor. Doğu karadeniz'de hafta sonuna kadar yağış bekleniyor.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, serin ve yağışlı havanın hafta sonuna kadar ülke genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor. 
 
Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verileri doğrultusunda, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde bugün görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olacağı, bu geceden itibaren kıyı kesimlerinde yoğunluk kazanarak hafta sonuna kadar etkili olacağı değerlendiriliyor. 
 
Rüzgarın Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerinden saatte 40-60 kilometre hızla fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. 
 
Yetkililer, kuvvetli yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ile kuvvetli rüzgarın neden olabileceği çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler