Trabzon'a iş müjdesi!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ekim ayında İŞ-KUR üzerinden çeşitli kamu kuruluşlarında çalıştırılmak üzere bin 300 kişinin işe alınacağının müjdesini verdi. Temel Altunbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun süredir Başbakan ve bak

Trabzon'a iş müjdesi!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ekim ayında İŞ-KUR üzerinden çeşitli kamu kuruluşlarında çalıştırılmak üzere bin 300 kişinin işe alınacağının müjdesini verdi. 


Temel Altunbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun süredir Başbakan ve bakanlarımızla İŞ-KUR üzerinden işe alımların yapılması için çok yönlü müzakereler yaptık. Derdimiz, vatandaşlarımızın işsizlik sorunlarına çözüm bulabilmektir. Bu davamızdan bir kez olsun şaşmadık. Cesaretimizi, çok değerli Trabzon halkından alıyoruz. Son olarak yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de halkımızın bize teveccühünü net bir şekilde gördük. Bizim davamız siyasetin içinde insanlarımızın refahını yukarılara çıkarmaktır. Bazıları akıllarından kendi adamlarını işe alacaklar diye geçirebilirler. Ancak altını çizerek belirtmeliyim ki böyle bir şeye ne ben ne de teşkilatım asla müsaade etmeyecektir. İşe başlayacak olanların, farklı siyasi görüşlerden olması bizim tüm halkımızı kucakladığımızın ifadesidir. Hepimizin ortak derdi bu şehri örnek bir şehir yapabilmektedir. İşsizlik sorunu çözebilmek için yöneticilerimiz ile istişare ederek, bir şeyler yapabilmenin gayretine girdik. İŞ-KUR üzerinden işe alınacak bin 300 kişilik grup yeterli olmasa da bu bile bizim için büyük bir mutluluktur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler