"Trabzon'a geldiğine pişman mı?"

Trabzonspor'un maaşını ödeyerek Fransa'nın Montpellier takımına kiraladığı Mustapha Yattabare, France Football'a konuştu. Malili oyuncu, "Türkiye bir hata mıydı?" sorusuna, "hiç pişman değilim. Başka bir şey yaşamak için, yurt dışında kalbimi keşfetmek zo

"Trabzon'a geldiğine pişman mı?"

Trabzonspor'un maaşını ödeyerek Fransa'nın Montpellier takımına kiraladığı Mustapha Yattabare, France Football'a konuştu.

Malili oyuncu, "Türkiye bir hata mıydı?" sorusuna, "hiç pişman değilim. Başka bir şey yaşamak için, yurt dışında kalbimi keşfetmek zorunda kaldım. Benim istediğim gibi gitmedi, hepsi bu" cevabını verdi. "Neden Türkiye'de kalmadın?" sorusuna ise, "Vahid (Hallilodzic) ile herşey çok iyi gitti. O kovuldu. Benim için daha zor bir dönem başladı. Oyun sürem azaldı. Bende de fiziksel aksaklıklar vardı. İşler daha da karmaşık bir hale geldi" cevabını verdi.

Kaynak: France Football

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor