Trabzon'a Cruis gemi oteli yapılacak

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Yomra ilçesine yapılması planlanan Cruis gemisi projesinde sona doğru gelinmeye başlandı.

Trabzon'a Cruis gemi oteli yapılacak

Haber61 – Haber Servisi

 Trabzon’un Yomra ilçesine yapılması planlanan Cruis gemisi projesinde sona doğru gelinmeye başlandı. Dün Yomra Belediye Başkanını açıkladığı proje için Bakan Süleyman Soylu’nun da devreye girdiği ifade ediliyor. Soylu, oteli yapmak isteyen iş adamı ile görüştüğü ve gerekilen desteğin yapılacağı yönünde bilgi verdi. Otel ile alakalı dün açıklamasında ‘yatırım yapmak isteyen bir iş adamı’ söyleyen Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu, O iş adamını ismini saklamıştı. Haber61’net o iş adamını buldu. Karadeniz’de Rusya ve Ukrayna’da dahil olmak üzere hiçbir bölgesinde olmayan ‘Cruis gemi oteli’ bölgeye kazandıracak olan kişi Şeref Bektaşoğlu, olduğu öğrenildi. Bektaşoğlu’nun daha önce bu tür büyük projeler ile gündeme gelmiş bir misimdi. Bektaşoğlu’nun otel projesinde 600 kişilik oda, 4 konferans salonu, 4 düğün solonu, yüzme havuzları bulunmakta. Bölgeye gelen turist sayısına etkileyeceği öğrenilirken bin kişiye iş sahası açılacağı bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi