Trabzon'a açık cezaevi mi geliyor?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon İl Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl’e nezaket ziyaretinde bulunuldu.Yomra ilçesinin Kaşüstü mevkiindeki Adalet Sarayı’nda gerçekleşen ziyarett

Trabzon'a açık cezaevi mi geliyor?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon İl Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl’e nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Yomra ilçesinin Kaşüstü mevkiindeki Adalet Sarayı’nda gerçekleşen ziyarette Hacısalihoğlu, Trabzon İl Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl’e görevinin hayırlı olmasını başarılar temennisinde bulundu.

Trabzon’a ilk kez görev nedeniyle geldiğini belirten İl Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, TTSO heyetinin ziyaretinden memnunluk duyduğunu kaydederek Adalet Sarayı binasının henüz kesin kabullerinin yapılmadığını, eksikliklerin tespit edilerek merkeze raporlanmakta olduğunu kaydetti. Akçıl, Adalet Sarayı’nın önümüzdeki günlerde açılışının törenle gerçekleşeceğini dile getirdi.

Akçıl, Trabzon’un ileri gitmesi için çalışacaklarını ifade ederek “Cezaevlerinde kalanların birer iş ve meslek sahibi olmalarını başta bakanlığımız olmak üzere bizlerde önemsiyoruz. Buraya Niğde’den geldim. Oradaki açık cezaevi Türkiye’nin en büyüdür. Orada tecrübe ettiğim hususlar var. Alan sorunu çözüldüğü takdirde burada da açık cezaevinin hayata geçmesinden memnunluk duyarım. Yeterli atölyeler kurularak her türlü iş dalına girilebilecektir. Mahkum çalıştırdığımız için avantaj var ama bir kısım sigorta ve kişiye de ücret ödenmektedir. ”dedi.

Ziyarete, TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu beraberinde Meclis Başkan Yardımcısı Adnan Sağlam, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Bülbül, İsmail Gençcelep, Tolga Avcı ve Genel Sekreter Hakan Gürhan katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler