Yomra'da Haşhaş yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Mayıs ayı içerisinde icra etmiş olduğu operasyonlarda Eroin’in ham maddesi olan dikili vaziyette ‘haşhaş’ ele geçirdi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçla

Yomra'da Haşhaş yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Mayıs ayı içerisinde icra etmiş olduğu operasyonlarda Eroin’in ham maddesi olan dikili vaziyette ‘haşhaş’ ele geçirdi.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Komutanlığı ekipleri; Yomra İlçesinde boş bir arazide ‘haşhaş’ dikildiği bilgisine ulaştı. Harekete geçen Jandarma ekipleri; arazide yapmış olduğu çalışmada 6 bin 053 adet ‘Haşhaş’ bitkisi ele geçirdi.

Ekipler; Trabzon’da jandarma sorumluluk alanında gerçekleştirmiş olduğu operasyonlarda ise; 227 gram kubar esrar, 18 gram kenevir tohumu, 685 adet kök kenevir, 258 litre kaçak akaryakıt, 164 adet kol saati ve 662 adet gözlük ele geçirdi. Jandarma ekipleri; uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarına karşın önlemlerini artırmaya devam ederken olaylar ile alakalı soruşturma devam ediyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber