Yomra Belediyesi’nden Ayvazoğlu’na ziyaret

Yomra Belediyesi Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne yeni atanan Ali Ayvazoğlu’nu ziyaret etti.

Yomra Belediyesi’nden Ayvazoğlu’na ziyaret
Yomra Belediyesi Kültür ve Turizm Komisyonu, Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne yeni atanan Ali Ayvazoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanı Mustafa Gümrükçüoğlu, 2 ay önce komisyon oluşturduklarını belirterek, “Komisyonumuz bugün itibariye çalışmalarına başladı. İlk olarak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine atanan Ali Ayvazoğlu müdürümüzü makamında ziyaret ederek kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İlçemiz doğal zenginlikleriyle bölge turizminin bir destinasyonunu oluşturacağını düşünüyoruz. Belediye başkanımız İbrahim Sağıroğlu’nun ve turizm otoritelerinin destekleriyle birlikte güzel çalışmalar ortaya koyacağız. İl müdürümde sağ olsun bizlere gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti. Kendilerine komisyonumuz ve Yomra belediyemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu ise, Yomra Belediyesi Kültür ve Turizm komisyonuna ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “il trizm müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler