Yomra Belediyesi taşınıyor

Yomra Belediyesi Kaşüstü'nde hizmet verecek.

Yomra Belediyesi taşınıyor
Yomra Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ilçe merkezinde bulunan hizmet binasında tadilat nedeniyle Kaşüstü Mahallesi'ndeki hizmet binasına taşınıyor. 

10 Ekim Pazartesi gününden itibaren belediye hizmetlerinin yeni binada devam edeceğini belirten Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Hizmet binamızı birkaç gün içerisinde tadilata alıp, yenileceğiz” dedi.

Hizmet binasının eski olması nedeniyle eksiklerinin çok olduğunu ifade eden Sağıroğlu, “Günden güne büyüyen ve gelişen ilçemize böyle bir bina yakışmıyor. Yapacağımız tadilat çalışmasıyla birlikte binamızın eksiklerini tamamlayarak Yomra’ya yakışır bir görünüme sokacağız. Yapılacak olan çalışmada hem işçilerin çalışmasını hem de vatandaşımıza hizmeti aksatmamak için bütün birimlerimizi tadilat bitimine kadar Kaşüstü Mahallemizde bulunan ek hizmet binamıza taşıyıp burada vatandaşımıza hizmet edeceğiz.” diye konuştu.   


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber