Yok böyle açılış!

Özel Neşem Anaokulu bu yıl yeni eğitim sezonunu renkli bir törenle açtı. Miniklerin ingilizce dans gösterisi yaptığı törende sandalye kapmaca yarışması da yapıldı. Bu arada programın bir bölümünde minik kalpler anne babalarına juri üyeliği yaptı. Anne bab

Yok böyle açılış!
Özel Neşem Anaokulu bu yıl yeni eğitim sezonunu renkli bir törenle açtı. Miniklerin ingilizce dans gösterisi yaptığı törende sandalye kapmaca yarışması da yapıldı. Bu arada programın bir bölümünde minik kalpler anne babalarına juri üyeliği yaptı. Anne babaların performans sergilediği gösteri büyük alkış ve beğeni aldı. Minikler ise not verdi. Güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Okul Müdürü Güler Karaosmanoğlu, “Velilerimizle çocuklarımızı ortak bir etkinlikte buluşturmak sosyal etkinliklerimizin bir parçası. Güzel bir tören oldu. Velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize güzel bir yıl olmasını diliyorum. Biz büyük bir aileyiz” dedi.
 
img_0007.jpgimg_0011.jpgimg_0016.jpgimg_0022-001.jpgimg_0026.jpgimg_0035.jpgimg_0020.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber