Yenilikçilik Ödülü Akçaabat'a geldi

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Can önemli bir başarı elde etti

Yenilikçilik Ödülü Akçaabat'a geldi
Türkiye'de, eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile bu yıl 4.sü düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri" projesinde Akçaabat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Can üç proje ile Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü'ni elde etti.

Önemli bir başarıya imza atan Müdür Can,  “Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve”, “Engelsiz Yaşama Merhaba!”,  “Özgürlüğümün Farkının Farkını Fark Ettim" konulu üç kategorideki projeleriyle kazandı.Ali Can, Türkiye geneli toplamdaki proje sayısı ve niteliği açısından da diğer il ve ilçelerle karşılaştırıldığında da Türkiye'de birinci oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık/Bölgesel Ödül Töreni Bakanlık yetkililerinin de katılımıyla gelecek hafta salı günü Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde saat 09:00'da düzenlenecek ve Ali Can ödülünü burada alacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber