Yağmur bir mahalleyi, "Belediye - Aksadoğal" ile vurdu

Trabzon’da trajikomik olay kent merkezinin en yoğun mahallelerinden olan Yenimahalle’de meydana geldi. Aksa Doğalgaz ile Ortahisar Belediyesi arasındaki kopukluk neredeyse Yenimahalle’de su baskınına neden olacaktı!   Doğalgaz çalışması yapan firma önlem

Yağmur bir mahalleyi, "Belediye - Aksadoğal" ile vurdu
Trabzon’da trajikomik olay kent merkezinin en yoğun mahallelerinden olan Yenimahalle’de meydana geldi. Aksa Doğalgaz ile Ortahisar Belediyesi arasındaki kopukluk neredeyse Yenimahalle’de su baskınına neden olacaktı!
 
Doğalgaz çalışması yapan firma önlem almayıp bir de gaz için açtığı menfezlere dökeceği kumu açıkta bıraktı. Sabah uyanan mahalleli belediye akarlarının tıkandığını ve yağışla birlikte yol her tarafı kum dağlarının kapattığını gördü. 
 
Mahalleli ‘Bu nasıl doğalgaz çalışmasıdır?’ diye isyan ederken iş yeri sahipleri, belediye ile aksa doğalgazın bir birlerinden haberi olmadan hareket ettiğini ve hiçbir şeyi düzeni yapmadıklarını belirterek tepki gösterdiler. Belediye ekipleri mahalledeki tıkanan akarları açarken uzun bir süre aksa doğalgazın bıraktığı hafriyatları temizlemeke uğraştı.
 
 
1235-004.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber