Vatandaştan yöneticilere ince göndermeli soru

Karadeniz’in coğrafi yapısı nedeniyle dağınık olan köylerdeki yerleşim yerleri bazen sorun yaşanmasına neden oluyor.

Vatandaştan yöneticilere ince göndermeli soru
Karadeniz’in coğrafi yapısı nedeniyle dağınık olan köylerdeki yerleşim yerleri bazen sorun yaşanmasına neden oluyor. Dik yamaçlarda tutunmaya çalışan köylülerin sıkıntılarına bir de yolların kötü oluşu da ekleniyor. Devletin KÖYDES projeleriyle çoğu köy yolları yapılsa da özellikle Trabzon’un batı bölgesindeki köy yollarının çok kötü durumda olduğu gözleniyor.

İşte bunlardan bir tanesi…  Şalpazarı İlçesi’ne bağlı Kuzuluk Mahallesi’nde bugün çekilen bu fotoğraf aslında herşeyi anlatıyor. Evlere giden yolda açılan çukurun içindeki suda yüzen ördeği gören vatandaşlar, “Şimdi mahalle muhtarımız, belediye başkanımız ve yöneticilerimiz  bu yolda geçiş üstünlüğü ördeğin mi yoksa araç ve yayaların mı?” diye sorarak göndermede bulundular.

Bazı vatandaşlar da, “Yahu bu kentin doğusuna yapılan yatırımların yarısı batıya yapılmıyor? Bunun nedeni nedir?” diye sormaya başladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber