Vali Yavuz’u vekillerden önce o ziyaret etti kaygısını dile getirdi

ISF 2016 GYMNASİADE HAZIRLIKLARI HIZLANDIRILMALI ŞEHİR HAZIR DEĞİL

Vali Yavuz’u vekillerden önce o ziyaret etti kaygısını dile getirdi
Haber61 / Haber Servisi - Levent Ustabaşı Trabzon Valiliğine yeni atanan Vali Yücel Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 
Son ziyaret edenlerden biri de Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu oldu. Vali Yavuz ve Milletvekili Köseoğlu, ziyaret sırasında kent önceliklerini de konuşarak bilgi alış verişinde bulundular. Ziyaret sonrası Köseoğlu, “Sayın valimiz Trabzon’da göreve başlar başlamaz güzel bir sinerji yarattı. Özellikle turizm alanında bazı konular konuştuk bilgi paylaşımı yaptık. Yaptığı ziyaret ve tespitlerini dinledim. Umut verdi. Eminim Trabzon adına güzel ve önemli işlere imza atacak. Bunu gelir gelmez hissettirdi” dedi. Vali Yücel Yavuz’u Trabzon milletvekilleri içerisinde ilk ziyaret eden olan Köseoğlu, dikkat çekici bir kaygısını da dile getirdi.

Karadeniz Oyunları, EYOF’tan sonra Trabzon’un en büyük uluslararası organizasyonu olacak olan Uluslararası Okul Sporları (ISF)’nı hazırlıklarında ki aksamalar ve eksiklikleri dile getirdi.

ISF 2016 GYMNASİADE 11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan organizasyona bir çok ülkeden sporcu geleceğini ifade eden Köseoğlu, “Hazırlıkların hızlandırılması tanıtımın artırılması konusunda görüştük. Sayın valimizde konuyla ilgileneceğini belirtti. Hassasiyet göstereceğini ifade etti. Zaten dün de kendisi bu konuyla ilgili brifing aldı. Şu anda hala şehir buna hazır değil. 
Bu Trabzon adına marka bir çalışma olacak. Trabzon kenti adına herkesin elinden gelen katkıyı sağlaması gerekiyor. Özellikle medyada çalışan arkadaşlarımızdan rica ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber