Vali Yavuz'un eşinden şehit ailelerine ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Yavuz'un eşinden şehit ailelerine ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz Hanımefendi 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında İstanbul’da şehit olan demokrasi şehidi Samet Uslu’nun ailesine yaptığı ziyaretin sonra  bugünde Ankara’da şehit düşen 31 yaşındaki demokrasi şehidimiz Sedat Kaplan’ın Yomra ilçesindeki evlerinde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Demokrasi şehidi Sedat Kaplan’ın ailesine sabır dileyen Şengül Yavuz, “Hiç kuşkusuz ki şehitlik en yüce makamlardan birisidir. Şehitlerimiz, vatanını, milletini korumak adına hiç düşünmeden canını ortaya koymuş yüce insanlardır. Bu mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimiz de milletimiz tarafından daima şükranla anılacaktır” dedi. 

Şengül Yavuz, demokrasi şehidi Sedat Kaplan’ın ailesine yaptığı ziyaretin ardından;  2011 yılında Tunceli de şehit düşen emniyet mensubu Hakan Yavuz ve 1992 yılında Şırnak’ta şehit düşen Osman Bayrak’ın ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulunarak, onların acılarını paylaştı ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.  

Ziyarette Yavuz’a, Garnizon Komutanın eşi Funda Akşit, İl Emniyet Müdürünün eşi Şermin Köksal ve Yomra Kaymakamının eşi Melike Balcı refakat etti. 








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber