Vali Yavuz'dan Akyazı Stadı'nda inceleme

"Trabzon, Akyazı Stadı ile muhteşem bir eser kazanacak"

Vali Yavuz'dan Akyazı Stadı'nda inceleme
 Vali Yücel Yavuz, Trabzon'un Akyazı Stadı ile muhteşem bir eser kazanacağını ifade etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunan Vali Yavuz, önce Çarşıbaşı ilçesinde balıkçı barınaklarını ziyaret ederek, balıkçılardan yeni av sezonu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kobya Su Ürünleri İşleme Tesisini gezen Yavuz, işletme sahibi Mehmet Kobya ile bir süre görüştü.

Esnaf ziyaretlerinde de bulunan Yavuz, ardından Vakfıkebir ilçesine geçti. Vali Yavuz, ilçede kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesinin yapılacağı arazide incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Yavuz, Vakfıkebir Sosyal Hizmet Merkezi ile Kebir Süt Fabrikasını da ziyaret ederek, fabrikanın Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz ile sohbet etti.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, gelecek ay açılması planlanan Akyazı Stadı'nda da incelemelerde bulundu.

Çalışmaların çok yoğun şekilde devam ettiğini belirten Yavuz, stadın planlanan tarihte açılması için tüm yetkililerin ve çalışanların gayret gösterdiğini ve Trabzon’un muhteşem bir eser kazanacağını kaydetti.

Daha sonra Akçaabat Sebatspor Kulübü yöneticilerini ziyaret eden Vali Yavuz, "Cumhuriyetimizle yaşıt Sebatspor'un geçmişteki başarılarını tekrar yakalayacağına inanıyorum." dedi.

Vali Yavuz, son olarak Akçaabat Fatih Stadı ve Akçaabat- Düzköy kara yolu üzerindeki eski Tekel binalarında incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler