Vali Öz'den TTSO'ya veda ziyareti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz veda ziyaretleri kapsamında TTSO'yu ziyaret etti.

Vali Öz'den TTSO'ya veda ziyareti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) veda ziyaretinde bulundu.
 
TTSO’da Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Adnan Sağlam, yönetim kurulu üyeleri Emanullah Tüfekçioğlu, Tolga Avcı, Özcan İlarslan, Selahattin Bektaş ve Genel Sekreter Hakan Gürhan tarafından karşılanan Vali Abdil Celil Öz, Trabzon’un geçmişten bu yana siyasette, bürokraside, sivil toplumda gerçekten potansiyeli olan, güçlü ve güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
 
“Trabzon’da kamu hizmetleri ve yatırımları açısından güzel çalışmalar var. TTSO da sadece yatırım, ticaret ve sanayi alanlarının değil, şehrin bütün sorunlarıyla ilgilenen, projeler üreten ve katkıda bulunan kurumsal bir kimliğe sahip. Ticaret ve sanayi alanında gerçekten güzel ve örnek çalışmaları ve teşkilatı var. AB süreciyle ilgili örnek projeleri bulunuyor. Ama bunların dışında şehrin turizm başta olmak üzere kalkınması, gelişmesi için, ekonomik ve sosyal alanda pek çok konuda önemli görevler yapıyor, lokomotif görevi görüyor. Görev dönemimde birlikte güzel çalışmalar yürütme imkânımız oldu. Teknokent, organize sanayi bölgeleri ve son olarak da Teknoloji Merkezi yatırımıyla şehre önemli bir katkı koyulacak. Şehrin kalkınması ve gelişmesi için her alanda gayret gösteren bir kurum. Bu süreçteki beraber güzel çalışmalarımız için teşekkür ediyorum. Bu şehre yapmış ve yapmakta olduğunuz güzel projeler ve katkılar için teşekkür ediyorum. Üst düzey, nitelikli bir kadro var. Bu vesileyle bu süreçteki çalışmaları ve destekleri için TTSO’ya teşekkür ediyorum.”
 
HACISALİHOĞLU: BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALARIMIZ OLDU

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, “Aslında bizim size teşekkür etmemiz gerek” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Geçen 3 yıla yakın sürede gerçekten ortaya önemli eserlerin çıktığını söyleyebiliriz. Bu eserler birlikte çalışmanın sonucu. Turizm altyapıları konusunda, şehrin bu hale gelmesinde birlikte çalıştık. Şehrimizdeki fiziki altyapının tamamlanmasında sizlerin çok büyük emeği oldu. Turizmde atılan adımlarla, belirlenen stratejilerde çok büyük etkiniz oldu. Turizm şehrinden gelmenizin tecrübelerini kente yansıttınız. Turizmde çok önemli adımlar atılmış oldu. Sera gölünün etrafında oluşan park sizin döneminizde oldu. Sanayinin gelişmesinde özellikle Şinik OSB’deki katkılarınız çok fazla. Yolun kamulaştırılması, ilave parseller, parsellerin doldurulmasındaki katkılarınız çok önemliydi. Her defasında hangi konuyu gündeme getirmişsek sonuç odaklı çalıştınız. Şehirlerin üst yöneticilerinde çok fazla rastlanan olay değil. Birlikte çok güzel çalışmalarımız oldu. Tam da hız almışken değişiklik oldu. Sonuçta görevler geçici. Bundan sonra da şehrimizden kopmayın. Biz sizi bırakmayacağız.”





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber