Vakfıkebir cinayetinin tüm ayrıntılarına haber61 ulaştı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde dün saat 21:00 sularında yaşanan cinayetin ayrıntılarına haber61 ulaştı. Edinilen bilgiye göre; H.B, isimli market sahibi oğlu ile markette bulunduğu sırada G.K ve yanında henüz kimliği belirli olm

Vakfıkebir cinayetinin tüm ayrıntılarına haber61 ulaştı

Vakfıkebir Haber
Haber61 – Haber Servisi –
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde dün saat 21:00 sularında yaşanan cinayetin ayrıntılarına haber61 ulaştı.

Edinilen bilgiye göre; H.B, isimli market sahibi oğlu ile markette bulunduğu sırada G.K ve yanında henüz kimliği belirli olmayan şahıs marketlerin önüne geldi.

H.B, ile G. K. Arasında tartışma yaşandı. Bu tartışma sırasında bölgede bulunan vatandaşlar olayı sakinleştirmek istedi. Olay yerine çağırılan polis ekipleri tarafları ayırdı. Sonrasında yaşanan ikinci bir arbede de H.B’nin ateşlemiş olduğu silahtan çıkan mermi G.K'nın sırtından girerek çenesinden çıktı. Aldığı mermi darbesi ile G.K, olay yerinde hayatını kaybetti.

H.B, olay yerinde gözaltına alındı. Maktul G.K’nın da üzerinde bulunduğu öne sürülen silahta dahil olmak üzere olay yerinde 3 silah ele geçirildi. 

H.B, “Benden daha önce haraç almak istediler” kelimelerine yer verdi. Olayla alakalı soruşturma sürdüğü öğrenildi. 

Olayla alakalı diğer haberler 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber