Uzunsokak'ı karıştıran Suriyeli bebek

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinin en işlek caddesi Uzunsokak’ta dün akşam saat 19:30 sıralarından ilginç bir olay yaşandı. Suriye’de iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan mülteciler bir süredir kamptan kaçarak Trabzon’da yaşamaya b

Uzunsokak'ı karıştıran Suriyeli bebek

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesinin en işlek caddesi Uzunsokak’ta dün akşam saat 19:30 sıralarından ilginç bir olay yaşandı.

Suriye’de iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan mülteciler bir süredir kamptan kaçarak Trabzon’da yaşamaya başladılar. Uzunsokak’ta dilenerek para toplayan Suriyeli sığınmacılardan J.K, adlı kadın 3 yaşındaki bebeğini Uzunsokak’ta bırakarak gözden kayboldu.

20151019002358.jpg

Yoldan geçen vatandaşlar ağlamakta olan Suriyeli bebeğin başına toplandı. Ne olduğunu anlamayan Trabzonlu vatandaşlar bebeği sahiplendi. 155 Telefonunda bilgi veren vatandaşlar polis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine Çarşı Polis Merkezinden ekipler gelerek inceleme başlattı. Bu sırada vatandaşlar bebeği alarak Çarşı Polis Merkezinin yolunu tutarken kısa süreli kargaşa yaşandı.

20151019002358-(1).jpg

Bir süre sonra bebeği bıraktığı yere gelen J.K, çocuğunun orada olmadığını gördü. Olay yerinde beklemekte olan vatandaşlar genç kadına tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Neden çocuğunu burada bıraktın ve gittin. Böyle yapman yanlış” dedi.

Genç kadın sesiz bir şekilde çocuğunu ararken Polis ekipleri kadına çocuğunu teslim etti. J.K, kendisine söylenenlere sesiz kaldı.

20151019002416.jpg

Haber : Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber