Uzungöl'de Falay ölü bulundu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Çaykara İlçesinin turizm bölgesi Uzungöl’de bir kişi yaşamış olduğu evde ölü bulundu. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; 2 Gündür kendisinden bilgi alınamayan 26 yaşındaki Muhammet Falay isimli gencin yakınları kend

Uzungöl'de Falay ölü bulundu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Çaykara İlçesinin turizm bölgesi Uzungöl’de bir kişi yaşamış olduğu evde ölü bulundu. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; 2 Gündür kendisinden bilgi alınamayan 26 yaşındaki Muhammet Falay isimli gencin yakınları kendisini telefon ile arasa da ulaşamadı.

Bir süre daha bekleyen Falay’ın yakınları kendisini aramaya koyuldu. Uzungöl mezrasında bulunan bir dağ evinde kaldığını tespit eden yakınları eve gittiklerinde talihsiz Muhamet’in cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Falay’ın cansız bedeni Trabzon Adli Tıp kurumuna kaldırılarak kesin ölümü için otopsisi yapıldıktan sonra defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber