Uzungöl -8 de dondu

Türkiye´nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi´nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl şiddetli soğuklar ve kar yağışı sonrasında kısmen dondu.   Çaykara ilçecimize bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl turizm merkezi günler öncesinden ya

Uzungöl -8 de dondu
Türkiye´nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi´nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl şiddetli soğuklar ve kar yağışı sonrasında kısmen dondu.
 
Çaykara ilçecimize bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl turizm merkezi günler öncesinden yağan kar yağışının ardından va sıcaklığının akşam -8 derecelere düşmesi sonucu Turizm merkezini ismini veren doğa harikası Uzungöl´ün yüzeyi soğuklar nedeniyle kısmen donDU.
 
Uzungöl´ün yüzeyi ile DSI tarafından uzungöl yukarısında yapılan sunı göllerde buz tutarken, bölgeye gelen turistler donan göl manzarası ile bol bol fotoğraf çektirdi.
 
uzungol1.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler