Üreticinin fındık aşkı!

Ordu’da bir üretici, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 450 bin ailenin geçim kaynağı olma özelliğini taşıyan fındık sevgisini ilginç bir fotoğrafla gösterdi.  Fındık, Karadeniz Bölgesi insanı için büyük önem arz ediyor. Çocukların okutulmasından yapılacak düğün

Üreticinin fındık aşkı!
Ordu’da bir üretici, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 450 bin ailenin geçim kaynağı olma özelliğini taşıyan fındık sevgisini ilginç bir fotoğrafla gösterdi. 

Fındık, Karadeniz Bölgesi insanı için büyük önem arz ediyor. Çocukların okutulmasından yapılacak düğünlere, alınacak elbiselerden yeni ev yapımlarına kadar bölge insanının içine işleyen fındık, her yıl fiyatıyla gündeme geliyor. Düşük fiyattan işlem görürse üreticinin fındığını pazara indirmemekte direndiği, fiyatın yükselmesiyle yüzlerin güldüğü Karadeniz’de fındık aşkı ilginç fotoğraflara yansıyor. 

Ordu’nun Kumru ilçesinden bir üretici, fındık sevgisini sosyal medyada ilginç bir şekilde dile getirdi. Adı öğrenilemeyen üretici, 70 kilogramlık iç fındık çuvalıyla yatakta sarmaş dolaş yatarak fındığa olan sevgisini gösterdi. Üreticinin fındık aşkını anlatan fotoğraf görenlerin ilgisini çekti. 
 
20151116aw578384_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber