Ümit'in zanlısı pişmanın dedi.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da geçtiğimiz günlerde Ortahisar İlçesi 1 Nolu Erdoğdu Mahallesinde işlenen cinayette hayatını kaybeden Ümit Küçük olayının zanlısı olduğu ileri sürülen E. K.  Bugün tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi. Trabzon Pol

Ümit'in zanlısı pişmanın dedi.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da geçtiğimiz günlerde Ortahisar İlçesi 1 Nolu Erdoğdu Mahallesinde işlenen cinayette hayatını kaybeden Ümit Küçük olayının zanlısı olduğu ileri sürülen E. K.  Bugün tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi. Trabzon Polisi tarafından başarılı operasyon ile yakalanan E. K. Adliyede vermiş olduğu ifadede yanlışlıkla Ümit’i vurduğunu söyledi.

E. K, “ Arkadaşım U… İle birlikte Ümit’in yanında bulunan kişiler ile tartıştık. Daha sonra kalabalık gurup arkadaşım U..ya üstüne yürüdü ve arbede oldu. Bende o sırada arabada bulunan tabancayı aldım ve iki el rastgele ateş ettim. Sonra olay yerinden ayrıldık. Bir zaman sonra Ümit’in hayatını kaybettiğini öğrendim pişmanın.”ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan E.K. Trabzon Bahçecik Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber