“Türkiye’nin teminatı Trabzon’a hizmete devam!”

Başkan Haydar Revi Trabzon’un fahri hemşehrisi Başbakan Yıldırım’a teşekkür etti.

“Türkiye’nin teminatı Trabzon’a hizmete devam!”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Başbakan Binali Yıldırım’ın Trabzon ziyaretine dair açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yıldırım’a, Trabzon’la alakalı mega projelerin üzerinde durmasından dolayı teşekkür eden Başkan Revi, “Sayın Başbakanımız, Kanuni Bulvarı, Şehir Hastanesi, İkinci Üniversite ve en önemlisi Demir yoluyla ilgili meydan parkında vatandaşlarımıza hitabında önemli noktalara değindi. Başbakanımız Trabzon’a ayrı bir önem verdiğini ’Trabzon’un fahri hemşerisiyim ve bunun ağırlığının farkındayım. 14 yıl boyunca Trabzon’a 14 Katrilyon yatırım yaptık, Trabzon daha fazlasına layık, işimiz bitmedi Trabzon’a borcumuz var’ sözleriyle de ayrıca belirtmiş oldu. İşte biz de bu anlayış ile laftan öte icraat gayesiyle Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve şehrimizin mihenk taşlarıyla iş başındayız” dedi.



EMEĞİ GEÇENLERE AYRI AYRI TEŞEKKÜR

Trabzon’un hak ettiği hizmetleri almaya devam edeceğini ifade eden Başkan Revi, “Sayın Başbakanımızın dediği gibi Trabzon Türkiye’nin teminatıdır. Biz de bu sorumlulukla hareket etmeye çalışıyor ve milletimize hizmet etme gayretinde mesaimizi harcıyoruz. Başbakanımızla birlikte şehrimize gelen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü’ye ve Genel Başkan Yardımcılarımıza, Trabzon adına teşekkür ediyorum.  Başbakanımız ve Bakanlarımızı layıkıyla karşılayan kıymetli hemşehrilerime ise en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyor, bu programda emeği geçen partimizin Trabzon Teşkilatına ise ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber