"Turistler Uzungöl'de madenci feneriyle geziyor!"

Trabzon Valiliği ve Kültür Turizm İl Müdürlüğünün organize ettiği turizm değerlendirme toplantısında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl'ün son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, Uzungöl’de yaşanan sıkıntıları anlatarak, “Uzungöl’de bi

"Turistler Uzungöl'de madenci feneriyle geziyor!"

Trabzon Valiliği ve Kültür Turizm İl Müdürlüğünün organize ettiği turizm değerlendirme toplantısında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl'ün son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tok, Uzungöl’de yaşanan sıkıntıları anlatarak, “Uzungöl’de biriken çamur söz konusu, bunun temizlenmesi gerekiyor. Bir diğer problem ise elektrik. Artık elektrik yeterli gelmiyor, sokak lambaları yanmıyor. Turistler madenci feneri ile geziyor. Biz artık bunları görmek, duymak istemiyoruz. Polemiğe girmek istemiyorum. Kapsamlı bir çalışma ile bu sorun çözülmeli çünkü bu genel bir sorun. Uzungöl’de en büyük sorunumuz imar. Vatandaşlarımız hukuki anlamda mağdur. İmar dolayısıyla cezaevinde yatan vatandaşlar var. Bu sorun gittikçe büyüyor. Cezaların azaltılması konusunu takdirinize bırakıyorum. Dededen, babadan kalan arazilere sahip vatandaşlarımız çok mağdur.  Bundan sonrası için kesinlikle imar izni vermeyeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler