Turgay Güngör: “Skandal atama”

CHP Trabzon İl Başkanı Güngör’den sert çıkış.

Turgay Güngör: “Skandal atama”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Ali Ayvazoğlu’nun atanmasına tepki gösterdi.

“Yapılan bu atama bizleri derinden yaralamıştır” diyen Güngör, “Yaklaşık 4000 yıllık tarihi geçmişi olan ilimizde gerçekleştirilen bir skandal atama, bizleri derinden yaralamıştır. Aylardır boş olan Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, AKP Kadın Kolları İl Başkanının eşi Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabel Şirketi Çalışan işçisi Ali Ayvazoğlu tedviren atanmıştır. Bu atama, AKP zihniyetinin hiç değişmediğini, liyakatin esas alınması yerine yandaş, akraba, eş, dost olanlara yer açıldığı ve ülkenin geldiği noktadan hiç bir ders çıkarılmadığı sonucunu bizlere yeniden kanıtlamıştır.” dedi.

Başkan Turgay Güngör Atamanın yasal olmadığına dikkat çekerek, “Liyakat esası dikkate alınmamıştır. Trabzon tarihi ve geçmişi yok sayılmıştır. Atama ile Trabzon adına turizm ve kültürde nasıl sınıf atlayacağız ve ekonomik büyümeyi nasıl sağlayacağız. Yapılan atama ile kentimizin tarihine hakaret edilmiştir. Bu yanlıştan derhal dönülmelidir. Aksi halde konu sürekli gündemde tutulacak, yasal yollara başvurulacaktır. Bu durumu şiddetle kınıyoruz.” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber