TTSO'dan turizme destek

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon'a olan turizm talebini artırmak istediklerini söyledi. Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, oda olarak yılda en az üç kez turizm sektörüyle toplantı yapıldığını belirterek, se

TTSO'dan turizme destek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon'a olan turizm talebini artırmak istediklerini söyledi.
 
Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, oda olarak yılda en az üç kez turizm sektörüyle toplantı yapıldığını belirterek, sektöre yönelik strateji ve çalışma programları gerçekleştirildiğini ifade etti.
 
Hedeflerinin kente olan turizm talebini artırmak olduğuna işaret eden Hacısalihoğlu, Trabzon Valiliği başkanlığında yapılan toplantıların devamında ihtiyaç duyulan eğitim başta olmak üzere gündeme gelen projelerin uygulandığını ve sorunların çözümü konusunda çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.
 
Turizm sektörünün çok yakından takip edildiğini kaydeden Hacısalihoğlu, "Yaptığımız toplantılar haricinde sektörün ihtiyaç duyduğu konularda bir bir tespit ediliyor. Bu konuda Trabzon'da her kesim çok hassas çalışmalarda bulunuyor. Amaç Trabzon ve bölgenin turizm kapasitesinin daha tanınır hale getirilmesidir. Böylece hedefimiz olan Trabzon’a olan turizm talebini hep beraber artırmaktır" ifadesine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber