TTSO Hain saldırıyı kınadı

TTSO Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen saldırıyı kınadı.

TTSO Hain saldırıyı kınadı
TTSO Atatürk havalimanında gerçekleşen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği saldırı ile ilgili kınama mesajı yayınladı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, milletimizi derin acıya sürükleyen Atatürk Havalimanı’ndaki hain terör saldırısı nedeniyle ülkemizde ve dünyadaki terörü bir kez daha lanetlediklerini söyledi.
 
Masum insanların canını kaybetmesine sebep olan terör saldırılarının en son Atatürk Havalimanı’nı kana buladığını belirten Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO camiası ve yönetim kurulu olarak terör saldırısını şiddetle kınadıklarını kaydetti.

İstanbul’daki terör saldırısının bütün dünya tarafından kınanması ve lanetlenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Hacısalihoğlu, “Hain terör saldırısında yaşamlarını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Milletimizin yaşadığı bu acı günde ve tüm dünyadaki teröre karşı, bütün milletlerin birlik olmasından başka sığınağımız yoktur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber